måndag 13 februari 2012

"dum & dummare" på "den sista färden"

hyra vespa i ett dygn och tanka fullt kostade 75 spänn...helt sjukt billigt! vi körde runt hela ön, plus att vi va upp i bergen och vimsade, och bränslemätaren hade knappt rört sig när vi lämnade tillbaka moppen.

rekorderliga bensinpumpar :)

vi skrattade så jävla mycket när vi tog på oss hjälmarna...hahahaha!!! så jävla fula :D jag hade hellre velat haft en hjälm på varje knä, för dom är jag mer rädd om än huvve. hasse säger att jag är felande :)

vi hade i allafall planerat att se några vattenfall och lite annat lull lull. i broschyren om vattenfallet stod det att man inte skulle förvänta sig något niagarafall, men va faaaan...

vi insåg sen, när vi kollade lite mer ingående på kartan, att det typ fanns hur många "vattenfall" som helst, vi måste ha hittat det absolut minsta. värdelöst!

önskar sen att någon hade filmat oss när vi skulle upp på "högsta toppen" för att kolla på utsikten. backarna var sjukt branta, så hasse låg över styret och jag över han för att få all tyngd framåt. det var fasiken på håret i några backar att vi skulle ta oss upp. full gas och vi stod nästan still, måste ha sett hur roligt ut som helst :)

tyvärr var det rätt disigt däruppe, så vi fick inga bra bilder på utsikten.

lunchstopp i nathon




sjukt rolig dag på moppen, många skratt blev det :)


.:M:.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar