tisdag 13 november 2012

göteborg


kom ner till lisa runt 23 på torsdag kväll. surrade och myste lite innan vi däckade i säng. på fredagen drog lisa på föreläsning på skolan, men vi åkte dit när den var klar och mötte upp henne. hon visade oss runt lite på skolområdet, sen drog vi på stan för en lunch. efter det blev det lite rundvandring i butikerna innan vi handlade middagstillbehör och åkte hem. 
vi hade tagit med oss älgfilé hemifrån, så vi åt det, potatisgratäng, sallad och sås. mumsegott! resten av kvällen bestod av soffhäng och mys.



        



 lördagen började vi med en promenad i slottskogen/parken. ett helt underbart ställe med stigar, vägar, fik, lekplatser och en massa olika djur. vi träffade bland annat pingviner, älgar, sälar och ankor.


lördagens lunch intogs på feskekörka. vi åt en helt underbar laxtoast och lisa tog en räkmacka. 


jag som så stort skulle shoppa järnet, kom endast hem med detta:


vi kan konstatera att jag var helt värdelös med shoppinbältet den här helgen.

efter en heldag springandes på stan, for vi hem och vilade benen. efter några timmar i soffan, svidade vi om och drog på "byn" igen. denna gång för en middag på svarta oliver


på söndagen tog vi sovmorgon och sen dammade vi till ikea. blev en heldag där och i några andra affärer, och tillslut fick jag också shoppa! hittade äntligen en höst/vårjacka (vind och vattentät) som satt som ett smäck! 


efter detta var det tyvärr slut på vår minisemester i göteborg. vi åkte och lämnade lisa, hämtade våra saker, sen smög vi hemöver.

tusen tack fina lisa för en underbar helg!!! dröjern nog inte allt för länge innan vi kommer igen (om du orkar med oss vill säga ;))


.:M:.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar