tisdag 3 december 2013

vad händer med barnen innan jul???

ååååh vilken lång dag! och vad fan är det med vädret??? idag har det varit blixthalka, så vi fick "lufta" ungarna på baksidan en sväng på eftermiddan (där det är gräsmatta). på framsidan var det total blankis och livsfarligt att vistas. men att vara inne, i princip en hel dag, med ett gäng galna kids är ingen hit! vet inte varför dom blir som galna innan jul??? så fort man säger jultomte, ballar dom ur. det är ett måste att kunna vara ute med dom, alla dagar, men framför allt när dom är proppad med "julhormoner". går inte det, blir dagarna lååånga och högljudda. säkert var man likadan själv när man var liten :) så nu får det gärna komma 3 meter snö och bli 10 minus, så vi kan vara ute och härja!!!

i morron ska min älskade freja opereras, och jag är så nervös!!! hon ska få rör i öronen och ta bort nån knöl bakom näsan. vet att det kommer att gå bra, men det är aldrig roligt när barn ska sövas :( men det blir skönt för henne att kunna höra riktigt sen :) 

nu ska jag bota min huvudvärk och slappa på soffan, en lång dag väntar i morron. jobb och föreläsning, 5.45-17.00.... härligt!

38 dagar kvar till semester!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar