tisdag 24 juni 2014

igår och idag...

sååå trött igår! skitväder (as usual) och ingen som helst energi. lyckades ändå masa mig till gymet efter stängning på jobbet, men kom på när jag kom hem att jag var tvungen att rulla 1kg köttbullar... det resulterade i att vi åt middag 19.40. men köttbullarna blev riktigt goda, så det var inte förgäves.



vaknade i morse, efter en urusel natts sömn, till solsken! kände direkt att mungiporna gick upp, och livet kändes plötsligt lite lättare. tog knottarna och gick till lekparken, och det märktes även på dom att solen var framme. dom skuttade runt som kalvar på grönbete.


efter jobb och pw, drog jag och mannen till stan. fick dra kortet lite och blev ännu lite gladare. när vi åkte hem såg hasse nåt, enligt mig:skräp, efter e14. ryckte i kryckan, gjorde en u-sväng och körde tillbaka. 

jag: men va fan! ska du stanna vid e14, där det är enfiligt, i rusningstrafik för att plocka upp nåt skit!!!

hasse: jamen jag behöver en såndär grej.

jag: HERREGUUUD!!!

hasse kliver ur bilen och jag sjunker ner i sätet för att inte synas (och hoppas att det var en riktigt viktig sak). och vad kommer han tillbaka med?! ett skitigt jävla spännband!!! 

hasse: det var lite smalare än vad jag behövde, men men...

jag (tänker): jag hade kunnat köpa ett till dig istället för den här proceduren!

men, jag borde vara van. det här tillhör min vardag. hasse är sju resor värre än pippi, när det kommer till att vara sakletare.


sen åkte han på jobb och jag åkte och mussade på frejsan.


.:M:.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar