onsdag 13 februari 2013

hot!

igår och idag har det varit riktigt, riktigt varmt här. man får bada typ 1 gång var 10:de minut och på eftermiddan fick vi gömma oss under parasollet. meeen vi klagar inte ;) så skönt att äntligen fått tina upp märgen rejält.

igår när vi kom tillbaka från lunchen var våra luftmadrasser borta. hasse knöt nävarna och stampade iväg på jakt. jag låg kvar och tänkte: jag skulle inte vilja vara de som tagit madrasserna om hasse hittar igen dom :S efter ett tag kom han tillbaka med båda madrasserna. då var det 3 ******* som låg och guppa runt på dom ute på havet. hasse hade stegat ut i vattnet och sagt några väl valda ord och en av dom såg typ ut att vilja dyka under vattnet för att sen aldrig komma upp igen.

lite senare på eftermiddan gick vi på massage. när vi kom tillbaka då hade några andra ******* tagit madrasserna och slängt sig i poolen. förbannade idioter!!! köp egna för fan! tror det där folkslaget är som skator jag, tar allt som ligger framme...pack!!!

anyway...

igår åt vi den dyraste måltiden här (än så länge). jag åt tournedos med rödvinssås och hasse åt filé mignon (3 stooora köttbitar) och bea. riktigt stora portioner var det, och till det drack vi 3 stora (64 cl) chang. det gick på totalt 209:-

och idag åt vi den absolut billigaste måltiden här till lunch. 3 coca cola (33 cl) och varsin tallrik med kyckling, grönsaker, sötsursås och ris. det kostade endast 55:- (för båda alltså). Sjukt billigt med mat och dryck i det här landet.

lunchstället från idag


.:M:.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar