onsdag 1 augusti 2012

bildbomd

vi drog till junsele, ett oupptäckt ställe för oss alla fyra. vi började med att äta en "korvraggarlunch" på macken när vi kom, sen drog vi på djurparken. det roligaste på djurparken var att klättra på en stor sten, djuren var sådär. sen gick vi  på "tivolit" och åkte några av de få attraktionerna som fanns, ungarna var skitnöjda :) sen var det dags att åka till campingen och checka in i stugan. ungarna lyriska över överslafarna och paxade dom direkt! bestämde oss sedan för att knalla in på byn och äta middag, pannkaka stod högst upp på önskelistan. som tur var hade dom det, och dom beställde in en pannkakstallrik och ett glas vatten var (gourmetbarn?). både vi och servitrisen skrattade :)
efter detta var dom fulla av energi och skuttade glatt hem till stugan igen. väl framme fick dom varsin godispåse, kröp upp i sängen och kollade på bilar 2 innan det var dags för kvällsbestyren. när
tänderna var borstade och ungarna var kissade, läste vi saga och sa god natt. liiite svårt att somna var det, men tillslut så tystnade de små sötisarna :) 


kidsen har varit så underbart snälla och duktiga så man blir alldeles rörd :))) 

får se hur vädret artar sig i morron...blir det bra badar vi på utomhusbadet, blir vädret dåligt vet vi inte...det blir en surprise :)

nu ska jag och mannen kolla lite os, och sen blir det kudden!

.:M:.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar