igår gjorde jag en lchfpizza som var supergod! trodde att botten skulle smaka s k i t, men den blev kanon! och i princip helt utan kålisar. så vill ni äta en nyttigare pizza till helgen så gör ni denna:
2 plåtar
200g riven grana padano
8 ägg
1,5 dl grädde
4 msk fiberhusk
lite salt
vispa ägg, grädde och fiberhusk med elvisp, blanda sen ner osten. låt stå i ca 5 minuter. fördela degen på 2 plåtar och grädda i 175 grader i ca 15 minuter. fördela sen önskat pålägg på bottnarna och grädda i 250 grader tills osten smält och fått fin färg.
på min pizza igår hade jag tomatsås (egengjord), mozzarella, strimlad skinka, gul lök och pepparsalami.
tips! pressa några vitlöksklyftor, blanda med olja och lägg på pizzan när den är färdig. mums!!!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar